Ruimte, rust en rendement aan zee!

Impressie1 2Genieten van een van de mooiste plekjes aan de Nederlandse kust?
Uw eigen privé-appartement op 1 minuut lopen van het strand? En ook nog eens jaarlijks een prachtig rendement? Strand Residence Bergen aan Zee biedt het allemaal!

In 2021 verrijzen aan de Zeeweg in Bergen aan Zee 70 moderne appartementen voor liefhebbers van rust, strand, zee en natuur. Niet alleen een heerlijke locatie om wekenlang te ontspannen en vakantie te houden, maar ook een uitstekende investering.

Duurzaamheid en kwaliteit

De appartementen van Strand Residence Bergen aan Zee staan voor comfort en vrijheid, maar ook voor duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit. Een heerlijk bezit met uitzicht op de toekomst!

Prachtig rendement

Terwijl u hier een groot aantal weken per jaar zelf optimaal geniet, krijgt u ook nog eens een mooi rendement uit een eventuele verhuur! Strand Residence Bergen aan Zee biedt u een waardevaste bestemming voor uw spaartegoed. Een perfecte investering met uitstekende financieringsmogelijkheden.

Professioneel verhuur en beheer

De verhuur zelf? Daar heeft u geen omkijken naar, dankzij de professionele beheer- en verhuurorganisatie die u alle rompslomp uit handen neemt. 

Strand Residence Bergen aan Zee: rust, ruimte en rendement.

Heeft u interesse in één of meerdere appartementen, vul dan onderstaand interesseformulier in of neem contact op met één van de makelaars:

Het eerste nieuwsbericht is verzonden op vrijdag 11 september. Bekijk het nieuwsbericht via deze link.

 

Interesseformulier:

 

croon logo logo teer
Croon Makelaars
072 - 743 32 44

Teer Makelaars
0251 - 23 30 23