Appartementen

De appartementen

Strand Residence Bergen aan Zee bestaat uit twee complexen. Het complex aan de Zeeweg omvat 40 appartementen met twee liften; het complex Van Hasseltweg heeft 30 appartementen en één lift.

 

De appartementen zijn speciaal ontwikkeld voor de toeristische verhuur. Ze bieden ruimte voor twee tot acht personen en hebben een oppervlakte van 50 m2 tot en met 230 m2. Het merendeel beslaat zo’n 90 m2 en is geschikt voor vier personen. Enkele appartementen zijn voorzien van wellnessfaciliteiten als jacuzzi en sauna. Ze liggen allemaal op het zuiden of hebben de ochtendzon te gast.

Appartementen

Inrichting en inventaris

De inrichting en inventaris is zorgvuldig geselecteerd door interieurstylisten. Er is keuze uit twee pakketten: Beach Luxury of Residence Chique, elk met een eigen uitstraling. De kwaliteit van beide pakketten is gelijk. 

 

Hoogwaardige kwaliteit en een luxe uitstraling geldt voor alle gebruikte materialen. Keukenapparatuur en sanitair zijn uitsluitend voorzien van A-merken; ook een Quooker is aanwezig. Bijna alle appartementen beschikken over een eigen badkamer en separaat toilet.

Appartementen

Duurzaamheid sleutelwoord

Duurzaamheid is een sleutelwoord bij Strand Residence Bergen aan Zee. Dat geldt onder meer voor de gebruikte materialen die langdurig meegaan (ook in de zilte zeelucht) of uitstekend te onderhouden zijn, zodat de kwaliteit van het pand is gewaarborgd. Een meerjarenonderhoudsprogramma vanuit de VVE voorziet hierin.

 

Energie

Ook wat betreft de energievoorziening is duurzaamheid troef. Dat blijkt onder andere uit het gebruik van warmtepompen (koel in de zomer, warm in de winter), en hoge isolatiewaarden waardoor energieverlies tot een minimum wordt beperkt.

Parkeergarage en berging

Strand Residence Bergen aan Zee beschikt over eigen parkeerfaciliteiten in de vorm van een veilige parkeergarage achter een automatische deur die opengaat als u komt aanrijden. Eigenaren hebben de beschikking over een privéberging, voor de gasten is er een algemene berging. U heeft als eigenaar de keuze om een laadpaal bij uw parkeerplaats te kopen.

 

Verder

Op de begane grond zijn diverse toeristische voorzieningen gepland zoals een ontbijt- en lunchroom, fietsenuitgifte en het verhuurkantoor. De appartementen aan de Zeeweg hebben allemaal een fraaie ‘wintertuin’ achter de glazen schuifpuien.